Predaj chaty 83 m2, Cinobaňa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Realitný maklér:
Róbert Krutek
+421 915 297 561

Ponúkame na predaj chatu , ktorá sa nachádza v krásnej prírode v blízkosti obce Detvianska Huta. Tým, že je na samote, poskytuje ideálne podmienky pre oddych .Chata prešla pred 10 rokmi čiastočnou rekonštrukciou vrátane elektrickej inštalácie , strechy, plastových rozvodov vody. Má dve podlažia. Na prvom podlaží(kameň, tehla) sa nachádza spoločenská miestnosť o veľkosti cca 18 m2 s malou terasou (12 m2) a sociálnym zariadením . Na druhom podlaží - drevenica, je obytná časť pozostávajúca s obývačky 25,5 m2 , spálne 19 m2 , kuchyne 9,5 m2 a predizby 7,5 m2 .Povala je pripravená na vybudovanie podkrovia , pokiaľ sa majiteľ tak rozhodne. K chate patrí ešte samostatná parcela s malým jazierkom a poľná cesta , kde je 1/3 podiel vo vlastníctve majiteľa. Auto je možné parkovať v krytom prístrešku a na pozemku sa nachádza aj prístavba z dreva , ktorá slúži ako dielňa a sklad .
V blízkosti chaty sú dve nehnuteľnosti, ktoré sú veľmi málo využívané .

Dispozícia

Po príchode na pozemok sa ocitnete pred romantickou drevenicou v prírode. Auto si zaparkujete v krytom prístrešku vedľa chaty . Prejdete terasou s krbom , kde si môžete ráno posedieť a dať si kávu pozerajúc na východ slnka . Z terasy sa dostanete do spoločenskej miestnosti s funkčnou murovanou pecou a do kúpeľne so sprchou a splachovacím WC .
Na druhé podlažie vyjdete po drevených schodoch .
Vojdete do veľkej presvetlenej predizby s panoramatickým výhľadom na okolitú prírodu , z ktorej vedú dvere do obývačky , kuchyne a spálne. Obývačka je veľká miestnosť (25,5 m2) presvetlená tromi oknami . Kúrenie je tu zabezpečené krbovými kachľami s prieduchmi do kuchyne .Podlaha a stropy sú z dreva . Kuchyňa je miestnosť s linkou a dreveným schodiskom , ktoré vedie na povalu a s veľkým oknom. Spálňa miestnosť s dvomi oknami, kúrenie je zabezpečené elektrickým panelom na stene . Voda je privedená do predizby .Povala je vhodná na dobudovanie podkrovia , pokiaľ by to samozrejme budúci majiteľ chcel.

Technicko stavebné riešenie :

Drevenica bola postavená v r. 1953 , pred 10 rokmi prešla čiastočnou rekonštrukciou . Spodné podlažie je postavené zo skaly a tehly , čiastočne zateplené, podlaha je betónová pokrytá linoleom . Horné podlažie je z dreva. Podlaha je tak isto z dlážkovice a strop je prekladaný , s drevenými hranolmi. Okná a dvere sú na chate drevené , v rámci rekonštrukcie bolo okno v kuchyni a spálni vymenené za plastové. Strecha je pokrytá plechom - Maslen , pod ktorým je paropriepustná fólia . Kúrenie lokálne – drevom v kombinácii z elektrickým panelom . Elektrorozvody – 240/380 V . Elektrické vedenie v drevenici medené.
Voda je privedená z neďalekej studne – rozbor bol niekoľkokrát robený – bez závad . Teplá voda je v kúpeľni z elektrického bojlera . Odpad je zvedený do betónovej žumpy .

Lokalita :
Detvianska Huta je obec v okrese Detva v nadmorskej výške 820 m. s približne 700 obyvateľmi. Rozprestiera sa juhovýchodne od pohoria Poľany vo Zvolenskej kotline. Je obklopená krásnou prírodou , spojená s bohatým podpolianskym folklórom a tradíciami. Neďaleko obce sa nachádzajú známe lyžiarske strediská Látky a Kokava - Línia a nedávno vybudovaná bežkárska trať na Látkach s dĺžkou v ideálnych podmienkach až 40 km . V celom okolí sa nchádza veľa turistických trás , chodníkov a cyklotrás.


CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:

- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna
zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie