IBA U NÁS! 3i slnečný byt 78m2 * fotovoltaika* Pod Sokolice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
119.900,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948119147
Ing. Viera Ježíková
jezikova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný 3i byt v Trenčíne vo výbornej lokalite Pod Sokolice. Byt s výmerou 72m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného tehlového bytového domu, ktorý disponuje vlastnou kotolňou a fotovoltickými panelmi na streche. Prislúcha k nemu veľká presklenená lodžia (3,1x3m) a priestranná pivnica.
Dispozične pozostáva z dlhej vstupnej chodby, obývačky s dostatkom prírodného svetla, útulnej spálne so vstavanou skriňou, menšej detskej izby, prípadne pracovne s výstupom na veľkorysú lodžiu ideálnu na príjemné posedenie v teplých mesiacoch, ale aj na realizáciu menších záhonov alebo výsadby voňavých byliniek. Priestranná kuchyňa s vyvýšeným ostrovčekom a barovými stoličkami disponuje aj praktickou špajzou. Kúpeľňa je prepojená s toaletou a vďaka sprchovému kútu a vane si každý nájde to svoje.
V byte sú vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru, plastové okná, masívna plávajúca podlaha. Byt je vhodný na okamžité nasťahovanie sa. Byt je čiastočne zariadený, okrem postele, nočných stolíkov a komody v ňom ostáva všetok nábytok. Krb je nefunkčný.
Mesačné náklady sú cca 240 eur, ale pred spustením fotovoltaiky a novej, efektívnejšej kotolne (náklady po spustení fotovoltaiky by mali klesnúť minimálne o 50%).
Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do samotného centra mesta Trenčín sa dostanete pešo za 15 minút.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/PQZ7yfN55Uo?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: +421 948 119 147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie