Predaj bytu (2 izbový) 62 m2, Zvolen

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
95 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Plocha: 62 m²
Realitný maklér:
Marek Rojík
+421 903 359 254

Realitná kancelária RE/MAX ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj zrekonštruovaný 2 izbový byt len 6 km od Nám. SNP vo Zvolene a pritom len kúsok od lesa, lúk a krásnej prírody Bakovej jamy.

HODNOTENIE MAKLÉRA:
Ak chcete bývať blízko mesta a zároveň mať benefity, ktoré prináša príroda a dedina, tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám zrekonštruovaný 2 izbový byt na Bakovej jame, ktorý sa nachádza v tehlovom zateplenom bytovom dome. Z balkóna ktorý ku bytu patrí máte výhľady na Poľanu a okolité lesy a lúky. A ako bonus ku bytu dostanete 103 m2 pozemku, len 50 m od vchodu do bytovky, na ktorom môžete mať záhradku, prípadne altánok s grilom a podobne.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=iVUbm3umyCT

BYT:
Byt prešiel rekonštrukciou cca pred 6 rokmi. V rámci rekonštrukcie boli vymenené rozvody elektriny, vody, odpady. Zmenila sa pôvodná dispozícia na modernú a otvorenú. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou, z ktorej je výstup na balkón. Položená je moderná veľkoplošná dlažba bielej farby, ktorá v kombinácii s bielymi stenami robí byt vzdušným a priestranným. V obývačke je možnosť pripojenia krbu, alebo piecky (na komíne by bolo vhodné pred pripojením spotrebiča spraviť revíziu – náklady cca do 100 eur). Spálňa je oddelená a je v nej šatníková skriňa. Orientácia obývačky a balkóna je na JV a spálne na SV.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je tehlový, v dobrej kondícii, zateplený, bez výťahu. Byt sa nachádza na druhom poschodí. K bytu prislúcha murovaná pivnica o výmere cca 5 m2. Vykurovanie v dome je zabezpečené vlastnou novou peletKovou pecou so zásobníkom. Teplá voda sa pripravuje elektrickým bojlerom. Náklady na prevádzku sú 32,- eur elektrina + 95,- eur (vody, kúrenie, správa, fond opráv...). Internet je od spoločnosti Detronics, ale je možné sa napojiť aj na Magio.

ZÁHRADA:
K tomuto bytu ako bonus dostanete aj 103 m2 pozemku evidovaného ako Ostatná plocha, ktorý sa nachádza len cca 50 m od vchodu do bytového domu. Pozemok je možné zatiaľ využívať ako záhradu na pestovanie, na chovanie hydiny a podobne, prípadne na grilovačky. Požiadali sme o Územnoplánovaciu informáciu, z ktorej budeme vedieť, či je na pozemku možné umiestniť aj nejakú malú stavbu.

LOKALITA:
Bakova jama je lokalita osadená do prírody, ale pritom blízko mesta. Nachádza sa tu farma, kde sa dá jazdiť na koníkoch, kúpiť si miestne produkty na salaši, alebo ísť do lesa na hríby, prípadne si ísť zabehať so 4 nohým kamarátom. Okrem auta sa viete dopraviť aj prostredníctvom MHD, ktorá chodí 9 x za deň. Najbližšie obchody sú na sídlisku Zlatý potok (LIDL, BILLA, KIK, DM, Pepco, ZOO), vzdialené len 3 km po ceste.

CENA: 109 900 eur, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Hradíme poplatky za kataster, overenie podpisov, vybavíme Vám znalecký posudok.

Najvýhodnejšie financovanie Vám bezplatne pomôže vybaviť naša hypotekárna špecialistka.

Vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie