4 - izbový byt 86m2 + loggia 10m2, Centrum II. - Dubnica nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
122.000,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový byt v Dubnici nad Váhom. S rozlohou 86 m2 a príjemnou loggiou o veľkosti 10 m2 ponúka tento byt ideálny priestor na prispôsobenie podľa vašich predstáv. Nachádza sa na 3. poschodí 7-podlažného bytového domu.
Momentálne je byt v pôvodnom stave, čo poskytuje novému majiteľovi príležitosť pre úplnú rekonštrukciu a prispôsobenie podľa vlastných preferencií. Okrem toho byt disponuje aj priestrannou pivnicou, ktorá je väčšia než pivnice v porovnaní s ostatnými bytmi. Mesačné náklady na bývanie sú do 300€,- mesačne.
Výhodou tohto bytu je aj plánovaná rekonštrukcia bytového domu, vrátane zateplenia, rekonštrukcie balkónov a pridania nového výťahu. Tieto práce sú plánované na koniec roku 2024, čo znamená zvýšenú hodnotu a komfort pre nového majiteľa.
Dispozícia: vstupná hala, po ľavej strane sa nachádza oddelená kúpeľňa s toaletou, po pravej strane sa nachádza samostatná nepriechodná izba, ďalej prejdeme do chodby, z ktorej sú vstupy do obývacej izby spojenou s loggiou, 2 samostatných nepriechodných izieb a kuchyne. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=BgxrL3mUCdh
Dubnica nad Váhom je mesto s bohatou občianskou vybavenosťou, ktorá zahŕňa kompletný vzdelávací systém. Zdravotná starostlivosť je zabezpečená prostredníctvom nemocnice, lekárskych ambulancií a lekární. Nachádzajú sa tu obchody, supermarkety a maloobchodné prevádzky. Mesto tiež ponúka širokú škálu kultúrnych a športových aktivít vrátane divadiel, kinosál, knižníc a športových areálov. Dopravná infraštruktúra zahŕňa autobusovú a železničnú dopravu pre pohodlné presuny.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie