RADO | Veľký 3-izbový byt 71m2 v super lokalite, Soblahovská - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
139.900,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj čiastočne prerobený 3-izbový byt v perfektnej lokalite. Byt sa nachádza na ulici Soblahovská v Trenčíne, na 2. poschodí 11-poschodového panelového domu. Dom má bezbariérový prístup, zateplenú fasádu aj strechu, vymenené stúpacie rozvody vody, odpadu aj plynu, vymenené vchodové dvere a zvončeky a rekonštrukciou prešli aj oba výťahy. Výťahy jazdia až do suterénu, čo oceníte najmä pri nosení ťažších predmetov do pivnice. Tá ma rozlohu približne 2m2 a k bytu prislúcha tiež balkón s rozlohou približne 3m2.
Byt je vynikajúco dispozične riešený. Chodba je široká s dostatkom úložného priestoru vo vstavanej skrini. Z chodby sa vstupuje do obývačky s balkónom, krásnej kúpeľne, WC, do samostatnej izby a do kuchyne. Cez kuchyňu sa prechádza do druhej samostatnej izby. Obe spálne sú plnohodnotné priestranné izby s rozmerom približne 3,5m x 3,5m. Kuchyňa je tiež veľká. Zmestí sa do nej okrem rohovej kuchynskej linky aj chladnička, potravinová skriňa a jedálenský stolík. Z kuchyne sa okrem detskej izby dá prejsť naspäť do obývačky. Gazdinka tak bude mať neustále prehľad o svojich ratolestiach. Či už sa v tichosti hrajú vo svojej izbe alebo pozerajú obľúbenú rozprávku v televízii. Väčšie deti zaiste ocenia môžnosť zahrať si v byte naháňačku.
Byt prešiel rekonštrukciou, vrámci ktorej bolo vymurované jadro s novými elektrickými rozvodmi a boli vymenené aj podlahy takmer v celom byte. V obývačke sú ešte pôvodné drevené parkety, ktoré sú v dnešnej dobe čoraz viac žiadané. Celé roky bol na nich položený koberec, takže sú ako nové. V jednej izbe a na chodbe sa nachádzajú veľké vstavané skrine, ktoré v byte zostávajú. V byte tiež zostáva kuchynská linka so spotrebičmi.
Okolie bytu je príjemné, tiché, plné zelene. V blízkosti domu sa nachádza škôlka, základná škola, stredná škola, obchodné stredisko Družba s množstvom obchodov, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, nemocnica a rôzne úrady a inštitúcie. Súčasťou obchodného strediska Družba je aj trhovisko, na ktorom môžete zakúpiť rôzne domáce produkty, najmä ovocie a zeleninu tej najlepšej akosti. V okolí domu sa tiež nachádza veľké množstvo detských ihrísk.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Cena bytu je 139.900,-€
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=skdv59753vj
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie