Prenájom bytu (2 izbový) 51 m2, Bratislava - Dúbravka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
700 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 51 m²
Realitný maklér:
Zuzana Klačanová, RSc.
+421 907 839 885

Túžite po novom, modernom a komfortnom bývaní na dobrej adrese v Bratislave, so zariadenou smart domácnosťou a s parkovacím miestom?

Realitná kancelária RE/MAX predstavuje exkluzívnu ponuku nového, ešte neobývaného dvojizbového bytu v novovybudovanom projekte Čerešne, ktorý sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Dúbravka, na ulici Polianky.

Byt je vzdušný, slnečný a priestranný s úžitkovou plochou 51 m2, pričom jeho súčasťou je aj balkón s rozlohou 9 m2 (nachádza sa na 8. poschodí), pivničná kobka s rozlohou 2,5 m2 a garážové parkovacie státie, takže v nepriaznivom počasí prejdete suchou nohou z bytu až k autu.

Už len pri pohľade na fotografie sa môžete nadchnúť moderným a elegantným riešením bytu, a to nielen vďaka jeho dispozícii, ale predovšetkým zariadeniu, ktorý navrhoval interiérový dizajnér.

Byt pozostáva zo vstupnej miestnosti, kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou, obývačky s jedálňou a spálne. Je nadštandardne zariadený a vybavený kvalitnými, farebne zladenými a dizajnovými spotrebičmi. V kuchyni je kompletne vybavená kuchynská linka, vrátane indukčnej varnej dosky, rúry, mikrovlnky, chladničky s mrazničkou, umývačky riadu, kávovaru či rýchlovarnej kanvice. V obývačke je televízor a v kúpeľni kombinovaná pračka so sušičkou. Okrem toho je byt vybavený kompletným nábytkom a doplnkami, bohatým úložným priestorom, inteligentným osvetlením, závesmi a záclonami, ktoré sú vhodné aj pre alergikov.

Čerešničkou na torte je skutočnosť, že sa môžete nasťahovať ihneď a bez starostí! Stačí vám len zubná kefka a osobné veci, pretože všetko, do posledného detailu, vrátane i-vysávača Roomba, žehličky, sušiaka na bielizeň až po papuče, už na vás čaká vo vašom novom nájomnom byte v Čerešniach. A aby to bolo dokonalé all-in-one bývanie, samozrejmosťou je aj optický internet a televízia od spoločnosti Swan.

Byt sa prenajíma minimálne na jeden rok. Podmienkou je seriózny nájomník, maximálne dospelé 2 osoby, nefajčiari, žiadne zvieratá.

Nájomné za byt vrátane pivničnej kobky: 700 € mesačne.
Energie: 200 € mesačne.
Nájom parkovacieho státia: 100 € mesačne (byt je možné prenajať aj bez parkovacieho miesta).
Depozit: 2.000,- eur.

Ak hľadáte exkluzívne bývanie, potrpíte si na detailoch a radi oceníte estetickú a praktickú stránku tejto nehnuteľnosti, jej výnimočný dizajn a polohu s rýchlym napojením na diaľnicu D1, ako aj výbornú občiansku vybavenosť, potom neváhajte a prenajmite si ho na tejto adrese, práve v tomto byte.

Pre získanie viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie