Predaj domu 200 m2, Komjatice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
240 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Komjatice
Realitný maklér:
Štefan Nagy
0907771005

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Komjatice, vzdialenej 18 km od okresného mesta Nové Zámky a takisto 18 km od Nitry. Ak hľadáte poriadny dom postavený z kvalitných materiálov s dôrazom na kvalitu vyhotovenia čítajte ďalej. Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 1.460 m2, úžitková plocha domu je cca 200 m2. Je postavený v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty.
Dispozícia: chodba, z ktorej sa vstupuje do jednotlivých miestností, obývačka, 3 samostatné izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, toaleta, technická miestnosť. Pri hlavnom vstupe sa nachádza ďalší samostatný vstup do predsiene s kanceláriou. Súčasťou domu je aj dvojgaráž, kde sa za sebou dajú komfortne parkovať dve osobné autá. Garáž, ako aj brána do dvora sa otvárajú diaľkovým ovládaním. V zadnej časti domu je priestranná terasa (33 m2) prístupná z obývačky a jednej izby.
Na pozemku je postavený záhradný domček s výmerou 16 m2 využívaný ako náraďovňa, resp. odkladací priestor pre športové náradie. Nachádza sa tu ešte voliéra pre psa s ohradeným výbehom.
Dom bol postavený v roku 2019 z tvárnic zn. YTONG, zateplený EPS systémom s hrúbkou 12 cm. Strecha je z pálenej keramiky antracitovej farby. Povala je pochôdzna, slúži ako prípadný odkladací priestor. Dom je napojený na inžinierske siete - elektrina, plyn, obecná voda, voda zo studne využívaná na zavlažovanie záhrady. Vykurovanie je teplovodné podlahové, doplnené o krbové kúrenie. Odpad je riešený žumpou, zabezpečená je aj predpríprava na kanalizáciu. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom.
Pozemok je rozľahlý, s veľkorysými parametrami (šírka 26m, dĺžka 54m). V záhradnej časti sú vysadené a udržiavané mladé dreviny poskytujúce príjemné prostredie na oddych a relax.
Samotný stav domu poskytuje možnosť okamžitého nasťahovania sa, bez nutnosti akejkoľvek úpravy. Vzhľadom k bezbariérovému charakteru stavby poskytujú jednotlivé miestnosti nadštandardný priestor, ktorý môže byť využitý a dotvorený podľa vlastných predstáv. Tak ako exteriér aj interiér sa vyznačuje vzdušnosťou a priestrannosťou, a práve preto je nehnuteľnosť odporúčaná klientom oceňujúcich tieto parametre.
Obec Komjatice disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - potraviny, škôlka, škola, pošta, zdravotné stredisko. Výhodou je aj dostupnosť vlakovým spojením.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie