Zrekonštruovaný domček na veľkom pozemku neďaleko rybníka v Malej Mani

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
130 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Maňa
Plocha: 98 m²
Plocha pozemku: 3165 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento zrekonštruovaný podpivničený domček s krásnou záhradou sa nachádza v kľudnej dedinke Malá Maňa.

Stojí na rozsiahlom pozemku s celkovou rozlohou vyše 3000 m2 (16m x 221m). Skladá sa z troch parciel. Na prvej parcele stojí domček s okrasnou záhradou, druhá parcela je využívaná na pestovanie zeleniny, väčšia časť je zatrávnená a po celej dĺžke sú vysadené okrasné stromy. Tieto dve parcely sú oplotené. Tretia časť je na LV vedená ako orná pôda, ktorá ale nie je oplotená.

Domček dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, kuchyne s jedálňou, obývačky, zo spálne, kúpeľne a zo samostatnej toalety. Z obývačky sa dá dostať na terasu, kde si môžete vychutnať kávičku v príjemnom prostredí. Pod domom je jedna pivničná miestnosť na uskladnenie zeleniny.

V roku 2014 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia. Nová plechová strecha s latovaním, fasáda, boli vymenené okná, vchodové a terasové dvere na plastové. Kompletná výmena elektroinštalácie a vodoinštalácie. Do domu je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a kúrenie je kombinované ústredné, zabezpečené plynovým kotlom a v kuchyni sú krbové kachle.

Na dvore sa nachádza šopa využívaná ako dielňa a priestor na odkladanie náradia. Na pozemku sú tri studne z toho dve využívané na polievanie záhrady. V záhrade je množstvo okrasných drevín.

Neďaleko domčeka preteká obcou rieka Žitava, kde je možnosť príjemných prechádzok a sledovania vodného vtáctva. Pár krokov od domu sa nachádza rybník s možnosťou rybolovu. Termálne kúpalisko Podhájska je vzdialená iba 12 km. Vzdialenosť od okresného mesta Nové Zámky je 23 km a vzdialenosť od Bratislavy je 117 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie