Novostavba hneď obývateľného 4i rodinného domu v obci Čierny Brod

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
249 900 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Anna Sládeková
sladekova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
V obci Čierny Brod ponúkame na predaj hneď obývateľnú novostavbu priestranného 4 izbového rodinného domu v štandarde. Dom má veľmi dobre riešenú dispozíciu denná a nočná časť so svetlými izbami, úložným priestorom a krásnym pozemkom.
IS: vodovod, kanalizácia, elektrina, studňa s čerpadlom - vonkajší rozvod na 3 miestach s točkou
Vykurovanie: podlahové elektrické – teplovodné, 120l bojler, predpríprava na krb, klimatizáciu, alarm, príprava rozvody na fotovoltaiku
Stavba domu: Porfix 30cm + 20cm zateplenie – polystyrén, okná plastové trojsklo, vonkajšie elektrické žalúzie
Strecha: škridla Euronit, krov- drevený klieštinový s úložným priestorom, izolácia stropu Nobasil 2x 18cm
Pozemok: celý oplotený, posuvná vstupná brána s automatickým ovládaním šírka 3m, bránka š 1m,celý dom je bezbariérový, vrátane parkoviska a vstupu do domu, parkovacie miesto, chodníky, terasa – zámková dlažba/antracit šedá
Dispozícia domu:Vstupnou chodbou s odkladacím priestorom sa prejde do prechodnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky s kuchyňou a vstupom na priestrannú terasu (23m2), z kuchyne sa vojde do komory s oknom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi.Ďalej sa z prechodnej chodby ide do technickej miestnosti (el. kotol, zásobník TÚV, umývadlo so skrinkou a príprava na pračku a sušičku), do malej kúpelky (sprchový kút, wc, umývadlo so skrinkou), kúpeľne, dve izby s priestorom na vstavané skrine a spálňa so šatníkom.
- možnosť HÚ
 V obci sa nachádza občianska vybavenosť: škôlka, základná škola, kostol, pošta, obchody, kultúrny dom, telocvičňa, ihrisko ... V blízkosti obce možnosť športu a oddychu – areál Aquarea, termálne kúpalisko Vincov les, Eko Park, cykloturistika, rybolov, výlety popri Dudváhu ... Výborná dopravná dostupnosť na rôzne smery Galanta 7km, Sládkovičovo 6km, Trnava 32km, Bratislava 58km, Dunajská Streda 2km a autobusová doprava.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie