Predaj slnečného pozemku v Banskej Bystrici, v časti Senica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
Realitný maklér:
0917263392
Mgr. Monika Mikulíková
mikulikova-ZVNC-dobrereality.sk

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, Vám ponúka v Banskej Bystrici, časť Senica na predaj pozemok pre výstavbu menšieho rodinného domu.

PREDMET PONUKY
Mierne svahovitý, slnečný pozemok pre výstavbu rodinného domu s výmerou cca 719 m2 situovaný v Banskej Bystrici, časť Senica.
Pozemok sa nachádza v intraviláne obce Banská Bystrica a v záväznom územnom pláne obce je určený pre individuálnu bytovú výstavbu - výstavbu rodinného domu.

Inžinierske siete a infraštruktúra
- pripojenie na el. energiu na hranici pozemku
- pripojenie na verejný vodovod na hranici pozemku
- pripojenie na plyn na hranici pozemku
- v časti Senica nie je pripojenie na verejnú kanalizáciu z toho dôvodu je nutné vybudovanie septiku

Prístupová cesta k pozemku je asfaltová.

K tomuto pozemku je možné dokúpiť susedný pozemok, ktorý ale nie je zahrnutý v územnom pláne obce. Tento pozemok má samostatnú prístupovú cestu. Aktuálne je tento pozemok prenajímaný s ročným výnosom 200,00 Eur.
Cena pozemku je 8 000,00 Eur.
Pri kúpe oboch pozemkov spoločne je cena oboch pozemkov 99 000,00Eur.

LOKALITA
Banská Bystrica je rýchlo rozvíjajúce sa krajské mesto s mnohými možnosťami ponúkajúcimi pracovné príležitosti, kultúrne, športové, vzdelávacie a voľnočasové možnosti, ale aj mnohoraká dostupnosť dopravy a služieb, či blízkosť prírody. Dostupnosť k MHD je 300 m.

HODNOTENIE MAKLÉRA
Lokalizácia pozemku poskytuje novému majiteľovi možnosť získania vidieckeho bývania v meste Banskej Bystrice s dobrou dostupnosťou do centra mesta a je ideálnym bývaním pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí, ktorí túžia uniknúť pred ruchom mesta s dobrou dostupnosťou do jeho centra.

CENA
Cena za pozemok pre výstavbu rodinného domu zahŕňa náklady za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.
V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy pozemku z úverových zdrojov.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie