RADO | Garsónka na predaj v centre Trenčína

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
72.500,- €
Typ: garsónka
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku v Trenčíne na ulici Horný Šianec s úžitkovou plochou 26 m².
Bytový dom sa nachádza v absolútnom centre mesta, v tichom prostredí priamo pod lesom. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome, ktorý má 2 nové výťahy (z toho jeden nákladný), zrekonštruované spoločné priestory (nové zvončeky, schránky, vchodové dvere na čip, vstupná hala).
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza vstavaná skriňa, samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a práčkou, samostatné WC. V izbe sa nachádza kuchynská linka, chladnička, rohový rozkladací gauč a skrinka, na ktorej je TV.
Garsónka je orientovaná na východ s výhľadom na Brezinu, prislúcha k nej pivnica, má plastové okná a predáva sa so zariadením.
Výhodou bytu je, že nachádza v úplnom centre mesta, napriek tomu v tichej časti, kde je veľa zelene a v blízkosti lesoparku Brezina. V bytovom dome je zavedené optické pripojenie na internet a TV. Byt je aktuálne prenajatý so solídnym nájomníkom, vhodný aj ako investícia za účelom prenajímania. Aktuálna cena nájmu je 350 €/mesačne. K bytu je možné kúpiť aj garáž, ktorá je v tesnej blízkosti tohto bytového domu. Garáž o rozlohe 16 m2 sa nachádza v garážovom dome. Vstupná brána do parkovacieho domu je na diaľkové ovládanie. Cena garáže je 34 000 €.
V okolí je kompletná občianska vybavenosť a lesopark Brezina.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie