Predaj domu 160 m2, Šaľa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
245 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Šaľa
Obec: Šaľa
Realitný maklér:
Eva Vlkovičová
+421 911 811 891

Realitná kancelária RE/MAX - exkluzívne predstavuje dvojpodlažný rodinný dom, skvelo umiestnený v žiadanej lokalite mesta Šaľa na Partizánskej ulici. Tento dom vám ponúka nielen výhodnú polohu v širšom centre mesta, ale aj útulnú a priateľskú atmosféru, ktorá z neho robí ideálne miesto pre váš nový domov.

Predstavte si život na pozemku s rozlohou 307 m2, kde každý detail bol starostlivo udržiavaný a vylepšovaný s láskou. Dom, postavený v roku 2006, je dokonalým spojením modernosti a pohodlia.

Interiér domu je premyslene rozvrhnutý pre maximálne pohodlie a funkcionalitu:

Na prízemí nájdete priestrannú vstupnú predsieň, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou, hosťovskú izbu, a hlavný klenot - otvorenú kuchyňu spojenú s obývačkou, ktorá vás priam láka tráviť tu čas s rodinou a priateľmi. Navyše, z obývačky je priamy vstup na rozľahlú terasu, ktorá sa tiahne pozdĺž celej šírky domu.
Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou, tri útulné izby a praktický odkladací priestor.
Tento dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane vody, plynu, elektriny a kanalizácie. Vykurovanie je ústredné plynové, pričom na prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí je kúrenie riešené radiátormi. Zároveň je vykurovanie možné krbom na prízemí s vyvedeným prieduchom na poschodie.

Zastavaná plocha domu je 106 m2, čo ponúka veľkorysý priestor pre váš životný štýl.

Nezmeškajte šancu stať sa majiteľom tohto nádherného rodinného domu, ktorý spája pohodlie s moderným životným štýlom v jednom z najpríjemnejších prostredí mesta.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie