Predaj domu 217 m2, Cabaj-Čápor

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
270 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec:
Realitný maklér:
Ľuboš Slivkanič
0911905557

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj moderný 6 izbový poschodový rodinný dom v obci Cabaj - Čápor, k.ú. Cabaj, Smreková ulica. Na pozemku s výmerou 834 m2 sa nachádza rodinný dom zastavanej plochy 180 m2, s úžitkovou plochou 217 m2, k tomu je 30 m2 pivnica a 27 m2 terasa. Dom s pozemkom sa predáva v stave „holodom“ ako je na fotografiách inzerátu.
Nehnuteľnosť je jedinečná z viacerých dôvodov ako napríklad:
•V dome je inštalované infra podlahové kúrenie v anhydridovom potery. Každá miestnosť má vlastný digitálny termostat. Ohrev vody bude zabezpečovať elektrický kotol.
•Centrálnej časti domu dominuje moderný rohový krb so šamotovou obstavbou a automatickým regulátorom prívodu vzduchu s elektronickým infopanelom na stene zn. Tatarek.
•Do technickej miestnosti je privedená chránička cez fasádu zo strechy, ako príprava pre umiestnenie fotovoltiky.
•Unikátny Austrotherm Atikový prvok na elimináciu tepelných mostov.
•V oknách je tepelný rámček proti roseniu.
•Murovaný dom z tehlových tvárnic má modernú plochú strechu s výlezom na strechu z vnútra domu.

Dispozícia:
Zádverie, centrálna hala so schodiskom prepája otvorený priestor s kuchyňou a obývačkou, ktorá. má vstup na terasu. Ďalej technická miestnosť s výstupom na terasu, WC s umývadlom, priestorovo veľkorysá kúpeľňa a izba orientovaná na ulicu.
Poschodiu dominuje otvorená galéria, ktorá umožňuje pohodlný prístup do troch nepriechodných obytných izieb, z toho je jedna bez šatníka, druhá je so šatníkom a tretia má priechod do štvrtej izby na poschodí. Táto izba má aj výlez na strechu a môže byť využitá ako detská izba pre najmenšie dieťa, ako pracovňa, alebo ako veľkorysý šatník.
Dom má pivnicu prístupnú zo záhrady a je rozdelená na viacero skladových priestorov.

Záhrada ponúka viacero možností využitia napr. postaviť ďalší menší dom, bazén, garáže, alebo jednoducho vybudovať oddychovú zónu.
Dostatočný životný priestor pre mladú dynamickú rodinu.
Lokalita sa nachádza v oblasti zastavanej len rodinnými domami s minimálnym ruchom áut.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie