PRENÁJOM: 2 kancelárie s parkovacím miestom v 3B Office od 1.1.2024, Zvolenská cesta, Banská Bystrica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
9 €/m2/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 17 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

3B Office PONÚKA 2 KANCELÁRIE S PARKOVACÍMI MIESTAMI PRE VAŠE PODNIKANIE!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na prenájom 2 kancelárie s parkovacími miestami v novom, bezpečnom, obchodno-administratívnom komplexe 3B Office na Zvolenskej ceste v Banskej Bystrici.

PREDMET PONUKY
2 kancelárie na 2. poschodí obchodno-administratívneho komplexu 3B Office s výmerou 17-18 m2 každá, s elektronickým vrátnikom, bezpečnostným a informačným systémom v budove, kuchynkou a sociálnymi zariadeniami.
Orientácia kancelárií je východ - západ, s dostupnosťou schodiskom (budova je bez výťahu), so vstupnou chodbou oddelenou od schodiska preskleným zádverím s bezpečnostným systémom.
Kancelárie sú vybavené kvalitným osvetlením, elektronickým vrátnikom, podlahová krytina je dlažba, pripravené sú káblové rozvody pre internet s možnosťou výberu vlastného operátora, vykurovanie je zabezpečené regulovateľným ústredným kúrením. Na chodbe sú k dispozícii sociálne zariadenia (muži/ženy) a spoločná kuchynka. Zabezpečené je upratovanie spoločných priestorov, po dohode je možné zabezpečiť aj upratovanie kancelárií.
Celý objekt je chránený bezpečnostnými kamerami a elektronickou protipožiarnou signalizáciou. Vstup do priestorov budovy je časovo neobmedzený, s nepretržitou technickou údržbou (vrátane exteriéru) a 24 hodinovým monitoringom strážnou službou.

V CENE NÁJMU JE ZAHRNUTÉ 1 PAKROVACIE MIESTO KU KAŽDEJ KANCELÁRII !

Objekt 3B Office prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, budova má energetický certifikát triedy A, a spĺňa všetky požiadavky pre jeho prevádzku vo vyššom štandarde, ktorého zlepšenie (napr. klimatizácia) je možné zabezpečiť po dohode s prevádzkovateľom budovy.
Objekt je chránený bezpečnostným systémom (kamery + monitoring strážnou službou), elektronickým protipožiarnym systémom a sprístupnený elektronickým vrátnikom (vstup do priestorov je neobmedzený). V interiéri je pripravený informačný systém pre jednoduchú orientáciu v objekte.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE
2. poschodie: 12 kancelárií (213 m2), chodba 54 m2, kuchynka 20 m2, sociálne zariadenia (dámy, páni, výlevka pre upratovanie) 29 m2

LOKALITA
Obchodno-administratívna budova 3B Office je jedna z posledných budov stojacich po ľavej strane Zvolenskej cesty, v smere z centra B. Bystrice (6 km) do Zvolena (15 km), s dostupnosťou od diaľnice (v oboch smeroch) do 5 minút. Občianska vybavenosť (úrady, pošta, banky) je vzdialená do 10 minút, stravovacie služby sú do 150 m. Zvolenská cesta je priemyselnou, obchodnou, aj administratívnou časťou B. Bystrice, ktorá je zároveň okresným aj krajským mestom, územne situovaným v centre Slovenska, dobre dostupným aj zo Zvolena.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Objekt 3B Office prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, budova má energetický certifikát triedy A a spĺňa všetky požiadavky pre jeho prevádzku vo vysokom štandarde (stavebné prevedenie, bezpečnosť, vlastné parkovacie miesta).
Administratívne priestory sú vhodné ako:
- sídlo firmy s možnosťou vytvorenia recepcie (zasadacej miestnosti) vo vestibule
- samostatné kancelárie pre viacero nájomcov
- kancelárie s možnosťou prepojenia na obchodné priestory v prízemí.
Výhodou je dobrá dostupnosť objektu z diaľnice, obslužnosť v rámci areálu a dostatok parkovacích miest pre užívateľov objektu.

CENU PRENÁJMU BEZ ENERGIÍ 9 Eur/m2
NÁKLADY NA PREVÁDZKU A ENERGIE:
- 2 Eur/m2 náklady na prevádzku spoločných priestorov (chodby, parkoviská, sociálne zariadenia, kuchynka), ktoré zahŕňajú upratovanie, vodné, stočné, likvidácia zrážkovej vody, elektrická energia a teplo, odvoz a likvidácia odpadu, údržba a odpratávanie snehu chodníkov, komunikácií, parkovísk, údržba zelených plôch a osvetlenia, dodávka hygienických potrieb do sociálnych zariadení, servis a údržba budovy, prevádzka bezpečnostných a kamerových systémov a i.
- 1,50 Eur/m2 náklady na spotrebu energií v prenajatých kanceláriách (elektrina, dodávka tepla), ktoré budú vyúčtované podľa skutočných nákladov 1 x ročne
1 parkovacie miesto ku každej kancelárii v cene prenájmu a ďalšie parkovacie miesto je možné výhodne prenajať za 20 Eur/mesačne.

V cene prenájmu nie sú zahrnuté náklady na prevádzku internetu (nájomca rieši individuálne).

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie