RADO | 4-izbový byt 82m2 + loggia 4,5m2, Pod Hájom - Dubnica nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
122.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj 4 - izbový byt v Dubnici nad Váhom. Tento priestranný byt s rozlohou 82 m2 a loggiou o veľkosti 4,5 m2 sa nachádza na piatom z celkových sedem poschodí v novo-zateplenej panelovej bytovke.
Samotný byt prešiel jemnou rekonštrukciou, zahŕňajúcou výmenu bezpečnostných vchodových dverí, trojsklá na všetkých oknách, nové bytové dvere vrátane zárubní, nové radiátory, murované jadro a stúpačky. Okrem toho aj bytovka sama prešla rekonštrukciou vrátane nového výťahu, zateplenia a vymaľovania fasády, nových spoločných priestorov, ktoré sa majú dokončiť koncom roku 2023.
Byt sa predáva čiastočne zariadený, no po dohode s majiteľom je možné niektoré veci odstrániť. Jeho rozdelenie na dennú časť s 2 nepriechodnými izbami a kuchyňou a nočnú časť so spálňou a obývačkou je veľkou výhodou. Mesačné náklady na bývanie sú 170 € + elektrika a ďalšou výhodou je bezplatné parkovanie. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=C4BcxdtzxuH
Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza obývacia izba, po ľavej strane sa nachádzajú 2 samostatné nepriechodné izby, ďalej sa z vstupnej chodby dostaneme po ľavej strane do kuchyne so vstupom na loggiu, po pravej strane sa nachádza spálňa, čelom k nám sa nachádza samostatná kúpeľňa s toaletou.
V Dubnici nad Váhom nájdete bohatú občiansku výbavu vrátane komplexného vzdelávacieho systému, zdravotnej starostlivosti, lekárskych ambulancií a lekární. Mesto disponuje obchodmi, supermarketmi a rôznymi maloobchodnými prevádzkami. Okrem toho mesto ponúka širokú škálu kultúrnych a športových aktivít, ako sú divadlá, kino, knižnice a športové areály. Jeho dopravná infraštruktúra zahŕňa autobusovú aj železničnú dopravu, čo zaručuje pohodlné presuny po meste.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie