RADO | 1-izbový byt 40m2, D.Štubňu - Nové mesto nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
81.000,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj priestranný a dobre zariadený 1-izbový byt s rozlohou 40m2, umiestnený na ulici D. Štubňu v Novom Meste nad Váhom. Tento byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 2/3 poschodí, čo zaručuje stabilitu a kvalitu konštrukcie.
Tento byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, vrátane novej elektroinštalácie, výmeny okien, stien, murované jadro, bezpečnostných vstupných dverí, podláh a nábytku. Okrem toho ponúka aj príslušnú pivnicu a spoločenskú odkladaciu miestnosť + byte sa nachádza optika.
Jeho výhody zahŕňajú nízke mesačné náklady na bývanie, ktoré sú približne 120€ za mesiac. Vykurovanie je kombinované - spoločná kotolňa a osobný boiler na ohrev vody umožňujú prispôsobiť si mesačné náklady podľa potreby.
Ďalšou výhodou je bezplatné parkovanie priamo pred bytovým domom, čo je veľký benefit pre obyvateľov.
Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza oddelená kúpeľňa s toaletou, po ľavej strane sa nachádza obývacia izba, čelom k vstupnej chodbe sa nachádza kuchyňa. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ZzFEcF7JLeX
V Novom Meste nad Váhom nájdete širokú škálu občianskej vybavenosti vrátane úradov a inštitúcií ako je mestský úrad, polícia, pošta a daňový úrad. Zdravotné potreby sú pokryté nemocnicou, poliklinikou, lekárňami a zubnými ambulanciami. V oblasti vzdelávania sú ponúkané materské, základné a stredné školy. Kultúrne a rekreačné zariadenia ako kultúrne centrá, knižnice, múzeá, športové centrá a parky pridávajú mesto na pestrosti. Obchody a služby zahŕňajú supermarkety, maloobchody, reštaurácie, banky a ďalšie obchody.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie