Prenájom bytu (2 izbový) 62 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
500 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 62 m²
Realitný maklér:
Adriana Mihalíková
0907 776 625

INFORMÁCIE K BYTU:
PRENÁJOM - 2-izbový byt o výmere 62m2 na 1. podlaží v Prievidzi
Tento byt situovaný v samostatnom objekte s rozlohou 62m2 má dostatok priestoru na pokojné a pohodlné rodinné bývanie. Skvelá dispozícia bytu ponúka krásnu kuchyňu spojenú s obývacím priestorom s výstupom na veľkú logiu, 1 spálňu, kúpeľňu spojenú s toaletou a priestrannú chodbu. Byt je nezariadený. Po dohode s majiteľom je možné byt dozariadiť. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2012.
DOPLNKOVÉ INTORMÁCIE K BYTU:
Byt je umiestnený v samostatnom polyfunkčnom objekte s pohodlným a bezproblémovým parkovaním. V byte sa nachádzajú plastové okná so žaluziami, murovaná kúpeľňa spojená s toaletou, sprchový kút, krásne keramické podlahy, interiérové dvere s obložkami. V kuchyni je pekná kuchynská linka so vstavaným sporákom a sklokeramická varná doska, stôl, 3 stoličky, kreslo a konferenčný stolík.
Dôležitý je vzhľad bytu. Byt vás očarí veľkým kompaktným priestorom. Bývať v ňom môžete skutočne bez starostí a hneď.
Materiály sú v celom byte zharmonizované. Zjednocujúcim prvkom je keramická podlaha v svetlo hnedom farebnom odtieni, ktorá sa tiahne celým bytom, interiérové dvere ladia s podlahou. Neutrálne farby stien krásne dotvárajú interiér celého bytu. Orientácia bytu je na juh.
V krásne ladenej kuchyni nájdete veľa potrebného úložného priestoru, čo ocenia hlavne gazdinky. Vstavané spotrebiče ako je elektrická rúra, sklokeramická varná doska je už samozrejmosťou.
Kúpeľňa je veľká, spojená s toaletou, disponuje sprchovým kútom, umývadlom a zrkadlom umiestneným nad umývadlom a elektrickým sušiakom a vlastným bojlerom.
Objekt pozostáva z jedného nadzemného podlažia, bez výťahu, zateplený, plastové vchodové dvere. Parkovanie je v areáli, ktorý je na noc uzamykateľný.
Byt je k dispozícii ihneď
Do centra mesta je to iba 5 minút autom.
ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Tento byt je ideálny aj pre menšiu rodinku, ktorá hľadá bývanie s priestrannou a funkčne riešenou dispozíciou bez ďalších nákladných investícii.
Cena nájmu celkom:
500 eur/mes. vrátane energií, z toho zálohové platby za energie 120 € (teplá, studená voda, kúrenie, elektrika, internet). Pri nástupe do nájmu sa hradí kaucia vo výške 1000 € vratná po ukončení nájmu a príspevok na poplatok RK vo výške mesačného nájmu 500 €.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie