RADO | 3i byt na 19p s úžasným výhľadom | 100m2 | Vienna Gate

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
319.900,- €
Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
+421917095918
Peter Dobiáš
dobias@radoreality.sk

Peter z RADO Reality Group Vám ponúka 3-izbový byt s úchvatným výhľadom na predaj. Pri pohľade z okien uvidíte veľkolepú panorámu od Bratislavského hradu cez Pečnianske lesy, Kráľovu Horu, Dlhé Diely až po rakúsku dedinu Hainburg. Tento byt sa nachádza v projekte Vienna Gate, Bratislava – mestská časť Petržalka.
BYT:
S celkovou rozlohou 100m2 sa byt nachádza na 19. poschodí polyfunkčného komplexu Vienna Gate.
DISPOZÍCIA:
Pri vstupe Vás privíta priestranná chodba. Z nej sa dostanete do veľkej kúpeľne s toaletou. Následne vojdete do obývacej časti s elegantným nábytkom a očarujúcim panoramatickým výhľadom. Obývací priestor je prepojený s modernou kuchyňou a jedálenskou časťou. Ďalej nájdete štýlovo zariadenú spálňu s priestranným šatníkom a detskú izbu, ktorá je zariadená podľa najmodernejších konceptov montessori.
ZARIADENIE:
Tento exkluzívny byt je navrhnutý s dôrazom na štýl a luxus. Každý kus nábytku a dekorácie bol vybraný s citom a precíznosťou. Celý byt bol premyslene zariadený architektom a vyrobený na mieru z najkvalitnejších materiálov.
Byt disponuje centrálnou klimatizáciou, kvalitnými hliníkovými veľkoformátovými oknami, tienenie žalúziami atď.
KOMPLEX VIENNA GATE:
Komplex Vienna Gate má vynikajúcu polohu priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke, a tiež je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí budovy nájdete recepciu, odkiaľ sa 3 výťahmi dostanete priamo do bytu. Štandardom sú vstupové čipové karty.
Okrem toho na prízemí nájdete aj obchodnú galériu s kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane TESCO expressu, pekárne, DM drogérie, lekárne, reštaurácií, kaviarní, fitness centra, solária, jógy, masáží, zubnej kliniky, rôznych lekárskych ordinácií, právnických kancelárií, notára a ďalších.
LOKALITA: Vďaka skvelej dostupnosti diaľničného obchvatu, MHD zastávke a vlakovej stanici je Vaša mobilita zabezpečená a rýchlo sa dostanete do akéhokoľvek miesta v Bratislave a okolí.
Tento byt je jedinečnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a komfortný domov s panoramatickým výhľadom. Nezmeškajte túto výnimočnú ponuku a kontaktujte nás pre viac informácií a osobnú obhliadku:
Cena bytu: 319.900€
Meno: Peter Dobiáš
RADO Reality Group
Telefón: +421 917 095 918
E-mail: dobias@radoreality.sk
Urobte z tohto bytu váš vysnívaný domov a užívajte si úchvatné výhľady a luxusné prostredie každý deň!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie