RADO | Rodinný dom so záhradou a stavebným pozemkom 2500m2, Bodovka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
110.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj Rodinný dom s veľkou záhradou s ovocnými stromami a stavebným pozemkom o rozlohe približne 2500m2 v obci Krivosúd-Bodovka.
Dom je postavený v 50. rokoch. Je veľmi útulný. Vhodný ako víkendový domček alebo prerobenie na obytný dom. K dispozícií sú 3 izby, kuchyňa, chodba, komora, kúpeľňa s vaňou, wc je riešené formou latríny. Za domom sa nachádza šopa, kedysi slúžila na chov dobytka.
V obci nie je zavedená kanalizácia ani plyn. Dom je napojený na studňu, prípojka na vodovod je na pozemku pred domom, musíte si ju však dotiahnuť do domu. Kúrenie nie je k dispozícií po celom dome, kúri sa len v kuchyni pomocou piecky.
Za domom sa nachádza veľký pozemok s ovocnými stromami. Prvá časť pozemku, kde je postavený dom je v rovine, od domu je pozemok v kopci.
Veľkou výhodou je voľná stavebná plocha, kde môžete postaviť ešte jeden dom alebo zbúrať pôvodný a postaviť jeden veľký.
Okolie domu je veľmi kľudné a bohaté na výlety s rodinou. Necelých 5km od domu sa nachádza Hrad Beckov, Haluzická tiesňava či Rozhľadňa Hájnica.
Cena bytu je: 110 000,-eur
Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie