RADO | Predaj útulného 1 izbového bytu | Dunajská Lužná

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
86.900,- €
Realitný maklér:
+421917095918
Peter Dobiáš
dobias@radoreality.sk

Peter z RADO Reality vám exkluzívne ponúka útulný a presvetlený 1 izbový byt.Tá sa nachádza na Jánošikovej ulici v kľudnej časti Dunajskej Lužnej naproti parku s fonfánou.
Tento klimatizovaný byt sa nachádza na 2NP polyfukčného objektu, ktorého areál je uzavrtetý a dostanú sa tam len obyvatelia objektu.
Dispozícia bytu:
Byt sa nachádza na 2NP s orientáciou okien na juh. Byt pozostáva z chodby, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, obývacej izby s kuchynským kútom a izbou.
Lokalita:
Obec Dunajská Lužná má spomedzi Bratislavských satelitných obcí najlepšiu časovú dostupnosť do centra Bratislavy. Zastávka autobusov do Bratislavy - A.S.Nivy je 20 m od domu. Autobus jazdí každú pol hodinu cez týždeň.
Obec Dunajská Lužná vám poskytuje plnú občiansku vybavenosť ako sú školy, školky, obchody, ambulancie, detské ihriská a atď.
Kúpa tehto bytu je zaujimavá hlavne kvôli jej cene a je určená ako štartovací byt, alebo investičná príležitosť s následným prenajmom.
V prípade, že sa vám táto nehnuteľnosť páči, neváhajte si dohodnúť obhliadky.
Meno: Peter Dobiáš
RADO Reality Group
Telefón: +421 917 095 918
E-mail: dobias@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.
Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločnosti RADO Reality Group s.r.o. a bez jeho súhlasu nie je možné ich kopírovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie