Predaj domu 142 m2, Čakany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
279 000 €
Realitný maklér:
Peter Drábek
+421 903 747 077

Ak hľadáte cenovo dostupné bývanie v novostavbe rodiného domu v blízkom okolí Bratislavy s veľkým a praktickým pozemkom, čítajte ďalej!

RE/MAX ponúka na predaj veľký 5-izbový bungalov, postavený na veľkom pozemku o veľkosti 843m2 v obci Čakany iba 25km od centra Bratislavy rovnako ďaleko vzdialené ako známe obce Hviezdoslavov a Kvetoslavov.

Skopírujte si nasledujúci link do web prehliadača a zažijete obhliadku v tomto momente:

https://my.matterport.com/show/?m=iDXKmHKsxeH

Bungalov bol kolaudovaný v roku 2017. Ide o modernú a dobre vybavenú stavbu vhodnú aj pre väčšiu rodinu s úžitkovou plochou 142m2. Nájdete tam 5 obytných miestností, modernú kuchyňu, 2x WC(so sprchovým kútom), 2x kúpeľňu, krytú terasu o veľkosti 17m2, špajzu.

V obývacej miestnosti sa nachádza krb, o teplo sa stará úsporný plynový kondenzačný kotol so zásobníkom TÚV, v celom dome je podlahové kúrenie.

V obci je novovybudovaná kanalizácia a v priebehu 2 rokov bude aj táto nehnuteľnosť k nej pripojená, prípojka je cca 50m od domu. Dovtedy je k dispozícii septik s kapacitou 16m3.

Dom je oplotený betónovým dvojmetrovým plotom, predná strana plotu je s drevenou výplňou. V prednej časti pozemku je prístrešok pre 2 osobné autá.

Záhrada má vlastnú studňu s automatickým závlahovým systémom pre celú záhradu a je vybavená záhradným domom - náraďovňa a detský domček - klubovňa.

Lokalita nie je tak známa ako susedná dedina Štvrtok na Ostrove, Tomášov, alebo obce ako Hviezdoslavov a Kvetoslavov, no jej vzdialenosť do mesta je rovnaká. Dom sa nachádza v novej ale už dobudovanej štvrti, kde sú iba novšie stavby. Kúsok od domu je ešte aktívne štrkovisko, ktoré má potenciál do budúcna byť jazerom na rekreáciu.

Náš názor: Skvelý priestranný rodinný dom s krásnym pozemkom za výbornú cenu. Takýchto domov v podobnej cene je v ponuke minimum, preto neváhajte, lebo sa dlho nemusí ohriať v ponuke.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie