BOSEN | Na predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s garážou, Stupava 75m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
170 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruvaný 3 izbový byt v blízkosti centra mesta Stupava na Štúrovej ulici. K bytu je možné dokúpiť garáž nachádzajúcu sa pod bytovým domom.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=93kbnsvvp3t

BYT: Celková výmera bytu je 75,2 vrátane loggie (5,5m2). Nachádza sa na 4. poschodí zo 4. bez výťahu. Prešiel kompletnou rekoštrukciou vrátane všetkých rozvodov. Pozostáva z dvoch samostatných izieb s východom na loggiu, obývačky, kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatnou toaletou a technickou miestnosťou. K bytu prislúchajú dve pivničné kobky. Vykurovanie bytu je zabezpečené vlastným plynovým kotlom.

BYTOVÝ DOM: Od roku 2015 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (vstupné dvere a okná v spoločných priestoroch, zábradlia, zateplenie strechy a nová PVC krytina, optické rozvody, zabezpečené kontajnerové stojisko). Na rok 2024 je plánovaná výmena podlahovej krytiny v spoločných priestoroch.

LOKALITA: Stupava sa rozprestiera medzi západnými svahmi Malých Karpát a južnou časťou Záhorskej nížiny. Jej vynikajúca poloha ju radí medzi najnavštevovanejšie mestá a obce na Záhorí. Je to moderné mesto s nízkymi nákladmi na život. Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, kvalitným a zdravým životným prostredím v blízkosti hlavného mesta je tou správnou voľbou. Vďaka výbornému dopravnému spojeniu s hlavným mestom, je Stupava vhodným bývaním aj pre ľudí pracujúcich v Bratislave. Cez Bratislavský tunel Sitina sa obyvateľ Stupavy dostane do centra Bratislavy rýchlejšie, než obyvatelia iných spádových oblastí, v ktorých hrozia časté kolóny.

CENA: 170.000€ + 15.000€ garáž

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie