RADO ׀ Štvorizbový byt v meste Šaštín Stráže

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
114.000,- €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Senica
Obec:
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO ׀ Štvorizbový byt v meste Šaštín Stráže
RADO Reality vám ponúka na predaj 4 izbový byt o rozlohe 80m2 v meste Šaštín stráže časť Stráže.
Byt sa nachádza na prvom podlaží a disponuje aj loggiou o rozlohe 3.6m2. Ku bytu prislúcha aj garáž, ktorá sa nachádza pod loggiou a tiež pivnica na prízemí. Bytový dom má samostatnú kotolňu a vykurovanie je podlahové - elektrické.
Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnou toaletou s umývadlom, kuchyňou s komorou, obývacou izbou, tromi izbami a kúpeľnou, v ktorej sa nachádza sprchový kút a umývadlo. Túto kúpeľňu a dve izby delí menšia samostatná chodba. Z jednej izby je východ na loggiu, ktorá má šírku 1m a dĺžku 3,6m. Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu, pričom jedna izba, obývacia izba a kuchyňa sú na východnú a dve izby s loggiou sú na západnú stranu. O proti bytovému domu sa nachádza identicky bytový dom. Parkovanie je možné v garáži a pred bytovým domom.
Byt je momentálne v nájme, voľný bude od 1.1.2024.
Bytový dom sa nachádza popri hlavnom ťahu smer Senica – Kúty, čo je výhodou dobrého napojenia na diaľnicu Brno – Bratislava. Šaštín Stráže je vzdialené od Kútov 10km a Senice 23km.
Šaštín Stráže patrí medzi najstaršie obce na Záhorí a malo vždy významné postavenie v hospodárskom, ale aj v cirkevnom živote Slovenska. V roku 1960 vznikla obec Šaštínske Stráže spojením dvoch obcí Šaštín a Stráže nad Myjavou. V roku 2001, 1. septembra bol Šaštín-Stráže vyhlásený za mesto. Mestom preteká rieka Myjava v dĺžke cca 6 km, ktorej pôvodné koryto rozdeľuje mestské časti Šaštín a Stráže nad Myjavou, do Myjavy sa vlieva potok Lakšár pretekajúci mestskou časťou Šaštín. V meste sa nachádzajú historické pamiatky, ako je Bazilika Panny Márie s pavlínskym kláštorom, Kostol sv. Alžbety Uhorskej, Kostol sv. Jána Bosca, Kartúnka, Šaštínsky hrad (neskôr zámok), lovecký zámoček Belveder, socha Piety, Kalvária, židovská synagóga....
V meste sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – dve základné školy, Základná umelecká škola, Špeciálna základná škola, detský a obvodný lekári, lekárne, gynekológia, lekárne, banka, polícia, obchody a reštaurácie....
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie