Prenájom bytu (4 izbový) 81 m2, Humenné

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Prenajaté
Typ: štvorizbový byt
Okres: Humenné
Obec: Humenné
Plocha: 81 m²
Realitný maklér:
Eva Marcinčáková
+421917520951

PRENAJATÉ Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom, 4 izbový slnečný byt na ulici Mierovej v Humennom.

Byt o rozlohe 81 m2 je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na 3/6 poschodí, orientovaný je juh/sever s výťahom od prízemia. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na loggiu, spálne, dvoch detských izieb , spálne, kuchyne, špajze, kúpeľne a samostatného WC.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené okná za plastové, položené parkety v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je vymenená kuchynská linka, plynový sporák, digestor a chladnička. V byte sa nachádza dvakrát vstavaná skriňa.
Bytové jadro je murované a obložené keramickým obkladom v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a pračka. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený.

Bytový dom je zateplený a upravený fasádou, zabezpečený elektronickým vrátnikom, spoločné priestory sú upravené a čisté.
Cena prenájmu je 550 EUR mesačne vrátane energií. Prenajímateľ požaduje jednomesačný depozit vo výške nájmu, uprednostňuje sa dlhodobý prenájom.
Výhody: dostupnosť do centra mesta 3 min, v blízkosti sa nachádza kompletná sieť obchodov a služieb, školy, škôlka, zdravotnícke zariadenia.
Bližšie informácie Vám rada poskytnem na osobnej obhliadke nehnuteľnosti, alebo v sídle realitnej kancelárie na ulici Laboreckej v Humennom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie