RADO | 3 izbový byt v novostavbe, Rezidencia Vinohrady Rulandská, TN

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
205.600,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka 3 izbový byt v novostavbe projektu "Rezidencia Vinohrady Rulandská" na poslednom, najatraktívnejšom poschodí s veľkou (20 m2) terasou. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacím priestorom, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a dvoch nepriechodných izieb. Na priestrannú terasu, ktorá priam láka k relaxácii sa dá ísť z obývacieho priestoru, ale aj z jednej z izieb. Byt je preslnený s množstvom denného svetla, má skvelé dispozičné riešenie, prípravu pre exteriérové žalúzie a krásny výhľad na okolie.
K bytu je možnosť prikúpiť garáž za cenu 28.500 EUR.
Obytná zóna Rulandská sa nachádza v mestskej časti Trenčín – Zlatovce, pozdĺž komunikácie Na Kamenci. Pokojná lokalita ponúka vysoký štandard bývania v blízkosti centra mesta a všestrannej občianskej vybavenosti v pešej dostupnosti. Výhľad na zeleň a historickú dominantu Trenčiansky hrad spolu s energetickou triedou A0 dodáva bývaniu známku vysokej kvality.
Dokončenie bytu do stavu holobytu je plánované na 04/2023.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie