Predaj bytu (2 izbový) 47 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
159 990 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 47 m²
Realitný maklér:
Martin Plesnivý
0917 720 971

Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka 2-izbový byt (dvojgarsónku) v obľúbenej lokalite na začiatku Petržalky na Námestí Hraničiarov.

Hľadáte byt s ideálnym pomerom cena/výkon? Chcete mať všetko po ruke a všade na skok? Obľubujete Petržalku a predovšetkým jej začiatok? Hľadáte byt pre seba a svoju rodinu, alebo uvažujete skôr nad zhodnotením svojich peňazí? Tento byt uspokojí všetky Vaše túžby a pomôže Vám naplniť Vaše dlhodobé realitné ciele, či už osobné alebo investičné.

BYT
Ponúkaný byt má výmeru veľmi slušných 47m2 + pivničná kobka priamo na poschodí. Praktická a jedinečná dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, 2 veľkých plnohodnotných izieb, kúpeľne, samostatne stojaceho WC a kuchyne. Veľmi zachovalá rekonštrukcia z roku 2010 s nábytkom na mieru umožňuje novým majiteľom sa rovno nasťahovať bez potreby ďalších investícií. Čerešničkou na torte je následne ideálne 6. poschodie, na ktorom sa byt nachádza.

Orientácia bytu na severovýchod zabezpečuje príjemnú klímu počas celého dňa, avšak ak by sa Vám nepozdávala, môžete si ju regulovať pomocou klimatizačnej jednotky umiestnenej v obývačke. Zmenou dispozície a vybudovaním kuchyne sa teda jedná o veľmi špecifickú nehnuteľnosť s množstvom úložného priestoru vďaka roldorom vo vstupnej chodbe a v spálni pozdĺž jednej celej steny.

Byt si môžete prezrieť aj vo virtuálnej 3D obhliadke, ktorú sme si pre Vás pripravili, alebo v pôdoryse, ktorý nájdete medzi fotkami. Pripravenú pre Vás máme aj videoobhliadku priamo v inzeráte.

LOKALITA
Petržalka je jedno z najzelenších bratislavských sídlisk a Námestie Hraničiarov netreba priveľmi predstavovať. Jedná sa o jednu z najvyhľadávanejších lokalít na začiatku Petržalky. Vďaka svojej polohe spĺňa každé kritérium perfektnej občianskej vybavenosti. Lekáreň a Drogéria sa nachádzajú priamo na prízemí bytového domu, v ktorom sa nachádza aj ponúkaný byt a priamo pred bytovým domom je zastávka MHD, potraviny a v okolí rozmanité reštaurácie a kaviarne. Krátkou 4 minútovou prechádzkou sa dostanete aj na zastávku električkovej trate, ktorou sa dostanete až do centra mesta. Ak preferujete dopravu autom, tak určite oceníte aj perfektne napojenie na diaľnicu D1, alebo do Rakúska. V tesnej blízkosti sa nachádza aj škola, škôlka, detské ihriská a pre priaznivcov zdravého životného štýlu aj workoutové ihriská.

CENA
Cena bytu je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Kúpne zmluvy budú vypracované advokátskou kanceláriou a v prípade potreby, Vám vieme pomôcť aj so zabezpečením financovania Vášho nového domova.

Jedná sa o plnohodnotný dvojizbový byt, avšak za cenu dvojgarsónky, lepší pomer cena/výkon na trhu nenájdete. Tak neváhajte, zavolajte mi a dohodnite si obhliadku, budem mať pre Vás pripravené doplňujúce informácie a rád Vás s týmto bytom zoznámim osobne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie