Bývajte s výhľadom na Vysoké Tatry priamo v ich srdci v obci Mlynica.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
120 €
Typ: rodinný dom
Okres: Poprad
Obec: Mlynica
Plocha: 1282 m²
Realitný maklér:


Popis
Obec Mlynica vzdialená len pár minút od vychýrených lyžiarskych stredísk a krásnych turistických trás ponúka príjemne rodinné bývanie v novej lokalite s názvom Tatranská Mlynica. V ponuke na predaj sú pozemky s rozlohu od 649 m2 do 1282 m 2 a v prvej etape predpredaja ponúkame prvých 10 pozemkov za exkluzívnu cenu 120 e/m2. Rozmery pozemku sú v závislosti od danej parcely rôzne, avšak šírka všetkých pozemkov je cca 20 m.

Inžinierske siete voda, elektrina, plyn, kanalizácia budú dotiahnuté na hranicu pozemku.

Rýchlorastúca obec Mlynica má cca 700 obyvateľov a svojou polohou je predurčená na príjemné bývanie alebo rekreáciu. V jej blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská ( Pod lesom 5 km, Jakubova lúka 9km, Tatranská Lominca 13 km a množstvo iných), Aquapark AquaCity Poprad 7 km, turistické atrakcie ( DINOPARK 5km, Bilikova chata 10 km, Dlhý vodopád 10 km, Skalnaté Pleso 15 km ) a skvelé napojenie na D1, toto všetko je len zlomok voľnočasových aktivít pre vás a vaše deti v okolí obce Mlynica.

Občianska vybavenosť obce : obecná Materská škola, súkromná materská a základná škola Krásne Sady, Letisko Mlynica, reštaurácie, potraviny, obchod.

Vzdialenosť od miest: Poprad 8 km, Vysoké Tatry 9 km, Kežmarok 10 km, Prešov 80 km, Bratislava 330 km.

Nepremeškajte jedinečnú príležitosť vášho nového bývania s exkluzívnym výhľadom a skvelou polohou. Tatranská Mlynica bude miestom kde sa nudiť nebudete.

V rámci našich služieb klientovi zabezpečíme bezplatný právny a hypotekárny servis nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie