Predaj bytu (2 izbový) 88 m2, Zvolen

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: dvojizbový byt
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Plocha: 88 m²
Realitný maklér:
Marek Rojík
+421 903 359 254

Realitná kancelária RE/MAX ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj veľký Staromestský 2 izbový byt v TOP lokalite v širšom centre Zvolena, na ulici Terézie Vansovej.

HODNOTENIE MAKLÉRA:
Ulica Terézie Vansovej je vo Zvolene dobre známa. Na predaj je veľký 2 izbový byt s obrovským potenciálom. Nachádza sa v tehlovej bytovke a nový majiteľ si ho vie aj dispozične prispôsobiť svojím potrebám a vkusu. Nájsť byt na predaj v tejto lokalite je takmer nemožné. Kto zaváha, neberie.

BYT:
Byt je v pôvodnom stave s rozlohou 88 m2 vrátane pivnice. Reálna podlahová plocha samotného bytu je úctyhodných 77 m2 a výška stropov 280 cm. Jedná sa o tehlový bytový dom a po konzultácii so statikom sa bude dať meniť aj jeho dispozícia. V obývačke nájdete malý francúzsky balkón. Izby sú presvetlené veľkými oknami. V každej izbe je keramická pec, pripojená na komín. V bytovom dome je zavedený aj plyn a kúrenie je momentálne riešené plynovými gamatkami (ale to budete určite rekonštruovať). K bytu prislúcha aj právo užívania pozemku o výmere viac ako 400 m2, čo predstavuje skvelý bonus.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je tehlový, v dobrej kondícii, zateplený, bez výťahu. Byt sa nachádza na druhom poschodí. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Strecha bola rekonštruovaná.

LOKALITA:
Ulica Terézie Vansovej vo Zvolene je veľmi známa. Jedná sa o miesto len 5 min peši na Námestie SNP a pritom máte dostatok zelene, nikto Vám nehľadí do okien. Ulica pri dome je neprejazdná, čiže tam zavítajú iba ľudia, ktorí tam aj bývajú. Máte absolútny pokoj a ku tomu aj právo užívania pozemku hneď vedľa bytového domu.


Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšie ponuke (po zohľadnení ponúknutej ceny, spôsobu financovania a prípadných ďalších požiadaviek).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie