Predaj chaty 46 m2, Rimavské Janovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Realitný maklér:
Simona Bene
+421 908 423 452

Ralitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj záhradnú chatu v chatovej oblasti Močiar blízko rekreačnej oblasti Kurinec.

Hľadáte miesto, kde si budete užívať ničím nerušený kľud a relax? Túžite mať vlastnú záhradu, kde si môžte pestovať zeleninu a ovocie? Páčilo by sa Vám mať svoj druhý domov len na skok od Kurinca alebo máte chuť podnikať a chatu prenajímať?

Celoročne obývateľná záhradná chata, ktorú Vám ponúkame sa nachádza v chatovej oblasti obce Rimavské Janovce- časť Močiar. Chata bola pred cca 10 rokmi kompletne zrekonštruovaná. Ku chate patrí pozemok o veľkosti 457 m2, ktorý je kompletne oplotený. Chata je pripojená na elektrinu, vodu z obecného vodovodu, kanalizácia je riešená žumpou. Kúrenie v chate je zabezpečené krbom na drevo, teplá voda z elektrického bojleru.

Dispozícia

Pred vstupom do chaty na nachádza terasa dláždená kameňom s vonkajším krbom na opekanie a prestrešená časť na príjemné letné posedenie.

Chata pozostáva z obývacej izby s kozubom, do ktorej sa priamo vstupuje vonkajšími plastovými dverami, z obývacej izby sa prechádza do kuchyne s jedálňou. Kuchyňa je vybavená zabudovanou murovaným kuchynským pultom, elektrickou dvojplatničkou, drezom s teplou a studenou vodou a chladničkou. Súčasťou prvého podlažia je aj komora a kúpeľňou s WC a sprchovým kútom.

Na druhé podlažie sa vychádza po točitom schodisku a tvorí ho jedna obytná miestnosť s možnosťou umiestnenia dvoch manželských postelí. V chate je možnosť ubytovať 6 osôb.

Pozemok je rozdelený na parkovacie státie, časť s okrasnou záhradou navrhnutou záhradným architektom a oddychovú časť – prípadne je možné využiť aj na pestovanie.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku, kým je táto výnimočná nehnuteľnosť v ponuke !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie