Predaj 5000 m2, Banská Štiavnica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Realitný maklér:
Zuzana Ďurinová
0902 335 335

Realitná kancelária RE/MAX ponúka unikátnu príležitosť vlastniť jedinečnú usadlosť v lone slovenskej prírody v blízkosti Banskej Štiavnice, v Štiavnických vrchoch.

Ak ste vždy túžili vlastniť kus čarokrásnej slovenskej prírody, v srdci jedného z najobľúbenejších slovenských pohorí, s úžasnými výhľadmi za horizont všedných dní.. Ak chcete existovať v priestore, kde čas plynie inak, kde roky pridávajú na kráse tejto unikátnej usadnosti a jediná emócia, ktorá Vás tu napadne, je túžba žiť večne - ste na správnej adrese.

Kúpou tohto miesta sa stanete pánom svojho vesmíru, majiteľom komplexu viac ako 10 nehnuteľností, s rozhľadňou, bazénom, či jacuzzi, pripraveným stavebným pozemkom s dokonalým výhľadom, či majiteľom najrôznejších druhov zvierat.
Vašim hlavným kráľovstvom sa stane dvojpodlažná, kompletne zariadená hlavná budova s veľkým otvoreným priestorom, kuchyňou s barom, či 3-mi miestnosťami na prízemí a veľkou halou so siedmimi samostatnými izbami na poschodí.

Vaša nová záhrada bude rozhodne väčšia ako kráľovská, bavíme sa o ploche pozemkov viac ako 200.000 m2, všetky sú udržované, pravidelne kosené, plné rozličných druhov nádherných zvierat..

Vzhľadom k povahe a hodnote tejto nehnuteľnosti, všetky detailné informácie a špecifikácie, či možnosť zažiť emóciu, ktorá Vás miesto slov presvedčí na vlastnej koži o jedinečnosti tejto ponuky, Vám poskytneme až na osobnom stretnutí.
Preto neváhajte a dohodnite si s nami termín stretnutia už teraz!

Budeme sa tešiť na spoločné stretnutie. :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie