RADO | Na predaj 4 izbový byt, 81 m2, sídlisko Juh, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
129.900,- €
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4-izbový byt s rozlohou 81m² v Trenčíne na ulici Mateja Bela. Byt sa nachádza na 7/8 poschodí zatepleného bytového domu a prináleží k nemu pivnica a lodžia.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred pár rokmi, v rámci ktorej bola prerobená kuchyňa, kde je urobená nová kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu, murované jadro, nové podlahy, vymenené plastové okná. V kuchyni a jadre je urobená aj nová elektroinštalácia. V kuchyni a chodbe je dlažba, v izbách je plávajúca podlaha. Byt bol teraz čerstvo vymaľovaný, opravené malé nedostatky, tým je pripravený pre nových majiteľov k nasťahovaniu.
Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej na ľavej strane je vstup do 2 detských izieb a priestrannej obývačky. Z obývačky je vstup do spálne, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa a výstup na lodžiu, z ktorej je nádherný výhľad.
Z chodby je na pravej strane vstup do priestrannej kuchyne a v strede bytu sa z chodby vchádza do veľkej kúpeľne, kde sa nachádza vaňa a sprchový kút a samostatnej toalety. Výhodou bytového domu je vlastná kotolňa a solárne panely na streche, ktoré zabezpečujú predohrev vody, takže náklady na bývanie sú podstatne nižšie ako v iných bytoch na Juhu.
Byt je ideálny pre rodinu s deťmi, nakoľko sa v bezprostrednej blízkosti nachádza materská i základná škola, centrum voľného času, ihriská. V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to: viacero základných i materských škôl, obchodné centrum Južanka, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, poliklinika, zubná pohotovosť, veterinárna ambulancia, kultúrne centrum, a mnoho iného. Približne za 5 minút sa dostanete do lesoparku Brezina.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/fSz8SJMwaDe?section=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nezvyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie