RADO | Na predaj 2i byt po rekonštrukcii, K Výstavisku, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
114.900,- €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj zrekonštruovaný, pôvodně 2 izbový byt prerobený na 3 izbový. Byt sa nachádza na 5. poschodí 13. poschodového zatepleného bytového domu s dvoma výťahmi. Výmera bytu je 68 m2 a disponuje balkónom s nádherným výhľadom na Trenčiansky hrad. K bytu prináleží pivnica o výmere 4 m2 a komora (2 m2), ktorá sa nachádza na spoločnej chodbe hneď vedľa bytu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestranného šatníka, spálne, kúpeľne s toaletou, obývacej izby so vstupom na balkón, kuchyne s priestorom na jedálenský stôl a detskej izby. Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové, v tesnej blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, potraviny Coop, OC Max, zástavka MHD, športoviská, škôlka či škola.
Byt prešiel v roku 2016 rekonštrukciou: komplexná výmena podláh, zásuvkových elektrických obvodov, výmena kuchynskej linky so spotrebičmi, vybudovanie novej dispozície kupelne (namiesto umakartovej je murovaná a zväčšená), rekonštrukcia plyn a vodovodných rozvodov, výmena dverí, výmena okien za plastové, dispozičné upravenie 3tej izby, ktorá bola predtým chodba - dnes je to obytný priestor.
V roku 2017 bola vykonaná rekonštrukcia celého bytového domu: zateplenie vonkajšej fasády, rekonštrukcia "jadra" - rozvodov kanalizácie a vody, výmena plastových okien v spoločných priestorov, obnova strechy, vymaľovanie spoločných priestorov. V blízkej dobe sa uvažuje o obnove TUV výkurovania.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie