Predaj 2i bytu s garážovým státím v projekte Danubius One

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
309 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt na 4. poschodí v projekte Danubius One (Jégého Alej VI, kúsok od NC Centrál a Zimného štadióna Nepelu) skolaudovaný v 11/2023, moderne a komfortne zariadený na prvé nasťahovanie - stále vonia novotou a drevom. K bytu prislúcha veľkorysá pivničná kobka na rovnakom poschodí a garážové státie pod bytovým domom.
Vynikajúca nehnuteľnosť na vlastné bývanie s okamžitou možnosťou nasťahovania, ale aj investícia (ihneď pripravená k prenájmu). Vynikajúca atmosféra v byte.
LOKALITA:Poschodie: 4 (tretie nadzemné podlažie), JV a JZ orientácia, výhľad na z priestrannej krytej lodžie na záhradnú časť projektu.Dom Danubius One sa nachádza kúsok od NC Centrál, Trnavského mýta; z opačnej strany Zimný štadión a PF UK.
PLOCHY BYTU A PRÍSLUŠENSTVA:Plocha bytu: 60m2 +Plocha lodžie: 8m2 +Plocha pivničnej kobky priamo na poschodí: 5m2 +Garážové stojisko na -2 podlaží pre 1 automobil.
Pôdorys s rozmermi miestností v obrázkoch.
DISPOZÍCIA:1. Vstupná hala s botníkom/vešiakom, z kt. je vstup do izieb, kúpeľne a komory2. WC spojené s kúpeľňou, práčka a úložné riešenia3. Komora so vstavaným šatníkovým riešením na mieru4. Spálňa - posteľ 90 + 90 cm s úložným priestorom, a kvalitnými matracami, nočné stolíky, šatníková skriňa5. Obývačka - sedačka (možnosť rozloženia), konferenčný stolík, TV stolík a skrinka;spojená s6. Kuchyňou (vybavená spotrebičmi: chladnička, myčka, mikrovlnka, el. rúra, el. varná doska), digestor. Zároveň priestor na jedenie s jedálenskym stolom so 4 stoličkami.a7. Veľkoryso riešená (8m2) lodžia, plne krytá s výhľadom na záhradnú časť projektu - raj pre milovníkov terasiek, možnosť umiestniť 2 lehátka alebo exteriérový jedálenský stôl, el. gril, a pod.
Kvalitné závesy (možnosť nepriehľadne zatieniť všetky okná) a záclony sú vo výbave.
CENA BYTU A FINANCOVANIE:Cena bytu, príslušenstva a zariadenia: 309 000 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie