PREDANÉ - Rekreačná chata pri vode v obci Jakubov na predaj

Typ: chalupa
Okres: Malacky
Obec: Jakubov
Plocha: 24 m²
Plocha pozemku: 300 m²

Popis
Romantická murovaná chata v obci Jakubov na predaj. Daná nehnuteľnosť sa nachádza v uzatvorenom areáli v rekreačnej oblasti obce, v blízkosti rybníka (cca 150m). Chata pozostáva z priestrannej terasy, z ktorej sa vchádza do spoločnej miestnosti s kuchynským kútikom, kúpeľne s WC. Na poschodí je spálňová časť. Zo zadnej časti domu sa vchádza do miestnosti, ktorá slúži ako dielnička. Časť chaty je podpivničená. Bola postavená približne v roku 1983. . V r. 2019 bola robená nová strešná krytina. Kúrenie je na tuhé palivo, ohrev vody zo studne je zabezpečený elektrickým bojlerom. Odpad je riešený žumpou bez prepadu.
Chata má veľmi udržiavanú slnečnú záhradu o rozlohe 300 m2, ktorá poskytuje vďaka oploteniu a množstvu ovocných a okrasných stromov maximálne súkromie. Je vhodná na pokojné víkendové bývanie v blízkosti vody a lesov. Ideálna na aktívny oddych pre rybárov, hubárčenie či prechádzky.
V obci Jakubov sa nachádza MŠ, ZŠ, futbalový klub, obchody, športovisko i detské ihrisko. V dosahu 8 km je prechod do Rakúska cez rieku Morava kompou. Vzdialenosť do Bratislavy je 40 km a do mesta Malacky 10 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie