PREDANÉ - Chalupa na samote v Bielych Karpatoch na predaj

Typ: chalupa
Okres: Trenčín
Obec: Horná Súča
Plocha: 150 m²
Plocha pozemku: 3968 m²

Popis
Zrekonštruovaná veľká chalupa na veľkom pozemku plnom ovocných stromov a s krásnym výhľadom na slovensko-moravskom pohraničí v katastri obce Horná Súča vzdialenej 13 km od krajského mesta Trenčín na predaj.

Chalupa leží v kopaničiarskej časti Vlčí vrch na mierne svahovitom rozľahlom pozemku v susedstve iba jedného chalupára a dostupnosť k nej je po poľnej ceste (treba plnohodnotné auto 4x4 s ozaj vysokým podvozkom). Nehnuteľnosť je postavená na kamenných základoch a jej konštrukčný materiál tvorí hlinená tehla ( staršia časť) a pálená tehla (novšia časť). Prešla kompletnou rekonštrukciou od dlážky až po strechu (zateplenie, okná, komplet celý interiér). Dispozične je veľkoryso riešená s veľkou vstupnou chodbou uprostred, po pravej strane je väčšia spálňa, ďalej vstup do pivničných priestorov (cca 20m2), špajze, toalety, kúpeľne a po ľavej strane od zadu postupne spálňa, veľká obývacia miestnosť a kuchyňa so vstupom na terasu. V podkroví je priestor na manzardku. Vykurovanie je ústredné na tuhé palivo kotlom Viadrus. Voda do chalupy je z prírodného prameňa samospádom. Táto nehnuteľnosť leží v CHKO Biele Karpaty má úžasný pozemok s ešte krajším výhľadom, cesta k nej vedie po obecnej ceste zakreslenej v katastrálnej mape a v jej okolí už nepribudne žiadna iná stavba. Takto situovaná nehnuteľnosť môže mať variabilné využitie ( chalupa, gazdovstvo, farma,
dom na bývanie). Na pozemku stojí ešte malá kamenná stodola a je naň privedený horský prameň zvedený do záchytnej zavlažovacej nádrže. Ak hľadáte bývanie od ľudí tak ste ho práve našli.

Celé okolie ponúka množstvo aktivít od turistiky, cykloturistiky po hubárčenie v pekných okolitých lesoch. Celá táto lokalita je veľmi vyhľadávaná pre jej príjemnú energiu. Vzdialenosť z Bratislavy je 135 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie