Domy - rodinný dom - Predaj - Exkluzívne ponúkame na predaj veľký rodinný dom v obci Popudinské Močidľany - časť Popudiny

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
82 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Realitný maklér:
Simona Holečková

Počet izieb:
4.izbový
Celková úžitková plocha m2:
250
Plocha obytnej časti m2:
160
Výmera pozemku m2:
1216
Popis:
Directreal CASA Vám exkluzívne ponúka na predaj dom v obci Popudinské Močidľany, časť Popudiny. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s výmerou 1216 m2 s toho 1035m2 zastavaná plocha a nádvorie a 181m2 záhrada.
Domček dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá ide stredom domu a tak delí dom na dve časti, v ktorých je vždy jedna izba samostatná a jedna priechodná. Všetky štyri izby sú orientované do ulice. Presklená veranda slúžiaca ako oddychová časť domu, kuchyňa, WC so sprchovým kútom, komora, techická miestnosť v ktorej sa nachádza plynový kotol sú orientované do dvora. Vo dvore sa nachádza letná kuchynka a garáž ktorá je momentálne využívaná ako ďalšia obytná časť. Dvor je veľký priestranný s altánkom a grilom. Na pozemku sa ďalej nachádza aj hospodárska budova a zvyšok pozemku ktorý je oddelený plotom je záhrada s ovocnými stromami. K domu prislúcha aj podbránie vhodné na parkovanie auta a cez toto podbránie sa dostanete aj do pivnice ktorá siaha do polovice domu.
Dom má pôvodnú strechu i okná avšak zachovalé a nepoškodené. V izbách sú plávajúce podlahy a v ostatných častiach domu je dlažba. Vykurovanie je plynovým kotlom alebo krbovými kachľami, ktoré sú v oboch častiach domu. Dom je napojený na vodu z vlastnej studne a odpad je riešený septikom kedže obec nemá kanalizáciu a mestskú vodu.
Výhodou tejto nehnuteľnosti je, že noví majitelia si môžú domček prerobiť podľa vlastných predstáv.
V obci je plná občianska vybavenosť, škola, škôlka , autobusová zastávka, obchod-potraviny, príjemní a bezproblémoví susedia. V cene je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis nehnuteľnosti, energií, atď.
Maklérka odporúča obhliadku.
Zabezpečíme financovanie až do výšky 100% kúpnej ceny aj financovanie rekonštrukcie. Zastavaná plocha m2:
250
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku:
1960
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Žumpa, Studňa, Internet
Kúrenie:
Plynové, Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Vybavenie domu:
Záhradný altánok, Terasa
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie