Domy - chata/chalupa - Predaj - REZERVOVANÉ Ponúkam na predaj veľkú chatu s pekným rovinatým pozemkom s ovocnými stromami

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
36 700 €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Realitný maklér:
Simona Holečková

Počet izieb:
3.izbový
Celková úžitková plocha m2:
80
Plocha obytnej časti m2:
70
Výmera pozemku m2:
328
Popis:
Ponúkame na predaj peknú dvojpodlažnú, murovanú záhradnú chatu Pod zadnou horou v Holíči. Na prízemí sa nachádza kuchyňa so vstupom do klembenej pivnice, chodbou sa dostanete do samostatnej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako obývačka alebo aj spálňa so vstupom do predpripravenej samostatnej kúpeľne a wc. V tejto časti izby je možnosť aj prespania na vyvýšenej posteli. Schodmi hore sa dostanete do spálne, z ktorej sa ešte môžte rebríkom dostať do podkrovnej izby. Z dolnej časti obývačky je vstup na veľkú podstrešenú terasu o veľkosti cca okolo 10m2. Strecha je sedlová a tiež je tu dobudovaný komín. Na streche sa nachádzajú solárne panely, ktoré dobíjajú akumulátor avšak momentálne sa tam buduje prípojka elektriny, ktorá už je zaplatená a bude dokončená do max.2 mesiacov. Na stavbu chaty a záhradnej terasy boli použité kvalitné materiály. Na pozemku sa nachádzajú dve samostatné budovy jedna slúžiaca ako suché wc a duhá ako odkladací priestor.
Pozemok je zatrávnený s využitím ako relaxačnú oddychovú časť a priestoru na bazén. Chata sa nachádza v peknom prostredí s výhľadom na široké okolie s dobrou prístupovou cestou. V cene je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis bytu, energií, atď. Maklérka odporúča obhliadku. Zastavaná plocha m2:
51
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Betónová
Podpivničený:
Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku:
1980
Inžinierske siete:
Elektrina
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Vybavenie domu:
Krb, Terasa
Rekonštrukcie:
Fasáda, Strecha, Omietky
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220 V
Možnosti využitia:
Rekreácia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie