Rezervované - Domy - rodinný dom - Predaj - REZERVOVANÉ Rodinný dom na predaj - Komjatice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
109 000 €
Realitný maklér:
Mgr. Jarmila Galovičová

Počet izieb:
6.izbový
Celková úžitková plocha m2:
350
Plocha obytnej časti m2:
119
Výmera pozemku m2:
393
Popis:
Exkluzívne ponúkame na predaj viacpodlažný rodinný dom v Komjaticiach so zaujímavým dispozičným riešením. Postavený je v tichej lokalite na pozemku s celkovou rozlohou 393 m2.
Prízemie rodinného domu pozostáva z predsiene, kúpeľne s toaletou, jedálenskej haly s prechodom do kuchyne a špajze. Schodiskom zostúpime do obývacej izby a pracovne. Z obývacej izby je východ na priestrannú terasu a záhradku. Rodinnú atmosféru obývacej izby dotvára zabudovaný krb.
Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 4 izby, 2 predsiene, kúpeľňa, šatník, loggia. Všetky izby vďaka dostatočným metrom štvorcovým pôsobia vzdušne a priestranne.
V suteréne je kotolňa s novým plynovým kotlom, práčovňa, odkladacia skladová miestnosť a garáž. Garáž je chodbou vnútorne prepojená s priamym vstupom do interiéru nehnuteľnosti.
Dom so zastavanou plochou 117 m2 a celkovou podlahovou plochou 350 m2 bol kolaudovaný v roku 1992. Ako stavebný materiál bola použitá tehla a kváder. V priebehu rokov 2010 - 2012 bola zrekonštruovaná sedlová strecha a taktiež boli vymenené plastové okná spolu so strešnými oknami.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete – EE, plyn, mestskú vodu a kanalizáciu cez septik. Bonusom je vlastná studňa na pozemku.
Komjatice ležia 20 km južne od krajského mesta Nitra a 18 km severne od okresného mesta Nové Zámky. Lokalita obce umožňuje vďaka dostupnosti vlakovej, autobusovej i cestnej dopravy bezproblémové dochádzanie do oboch spomínaných miest.
V obci s kompletnou občianskou vybavenosťou je okrem iného i zdravotné stredisko a park. Na východe obce sa nachádza štrkovisko – vodná plocha s názvom Štrkáreň s rozlohou 45 ha. Ide o perspektívnu turisticko-rekreačnú destináciu vhodnú na kúpanie a vodné športy. V juhovýchodnej časti chotára obce sa nachádza nové menšie štrkovisko, nazývané Nová Štrkáreň. Jazero je rybárskym revírom i rekreačnou lokalitou. Sú tam výborné podmienky pre vodné športy ako napr.: plávanie, potápanie, bezmotorové člnkovanie, windsurfing a i.
Cena nehnuteľnosti je 109 000,- eur.
Uvedená cena je vrátane právneho a hypotekárneho servisu .
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte prosím na tel: 0905 120 216 alebo mailom: j.galovicova@directreal.sk Zastavaná plocha m2:
117
Pozemok:
Rovinatý
Rozmery pozemku m:
32m x 10m
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno
Skolaudovaný v roku:
1992
Rok poslednej rekonštrukcie:
2010-2012
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Septik, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie:
Plynové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Vybavenie domu:
Krb
Rekonštrukcie:
Strecha
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Kino, Cyklistické trasy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Sídlo firmy
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie