Domy - chata/chalupa - Predaj - Exkluzívne predám novostavbu krásnej veľkej chaty/domy vhodnú na celoročné bývanie v rekreačnej oblasti Skalických hôr

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
124 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Realitný maklér:
Simona Holečková

Počet izieb:
3.izbový
Celková úžitková plocha m2:
138
Plocha obytnej časti m2:
128
Výmera pozemku m2:
80
Popis:
Exkluzívne ponúkame na predaj peknú, veľkú novostavbu chaty/domu obklopenou borovicovým lesom s výhľadom na lúku.
Priestranná chata/dom sa nachádza v Skalických horách - Zlatnícka dolina vhodná na celročné bývanie. Dom/chata má veľkolepú úžitkovú plochu o výmere 138 m2. Nehnuteľnosť má päť rokov a dokončená bola začiatkom roku 2019.
Nehnuteľnosť je postavená z kvalitných materiálov, čiastočne podpivničená so vstupom zvonka, zateplená s fasádou, sedlovou strechou - kvalitná plechová strecha, ktorá nezaťažuje strechu, napojená na elektrinu, mestský vodovod, studňa, odpad riešený septikom. Pri chatke je malý domček, ktorý slúži ako technický priestor na odkladanie náradia a dreva. Vstup do domu je cez krytú terasu, ktorú môžte cez letné dni otvoriť. Cez terasu sa dostanete do domu cez vchodové dvere, ktoré sú bezpečnostné. Vstup do domu je riešený chodbičkou/zádverím. Z chodby sa dostanete do priestrannej kuchyne s jedálenským kútom. Kuchyňa je vyrobená na mieru z masívneho dreva tak ako aj zvyšok domu. V kuchyni sa nachádza elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička, mikrovlnka. Z kuchyne vedú dvere do kúpelne s vaňou a WC. Z kuchyne sa dostanete do obývačky z ktorej vedú masívne schody do podkrovia, kde sa nachádzajú dve podkrovné avšak väčšie izby. Vykurovanie domu je možné krbovými vložkami v kuchyni a v obývačke značky Romotop alebo infrapanelmi, ktoré sú zaujímavo riešené ako obrazy. Ohrievanie infrapanelom je aj v kúpeľni, ktoré je zabudované v zrkadle a taktiež aj podlahovým kúrením, ktoré je v kúpelni a v kuchyni. V dome sa nachádza aj menšia komora, ktorá je pri vstupe do obývacej miestnosti.
K domčeku/chate je možnosť si od mesta prenajať pozemok okolo chaty formou nájomnej zmluvy a tým si môžte pozemok aj oplotiť. Cena prenájmu je na rok a každý si môže vybrať o akú výmeru nájmu pozemku má záujem. Ak by to bolo do 100m2 cena nájomého na rok je za 1m2 - 1€, výmera do 200m2 by bola za 1m2 - 1,69€ a od 200m2 a viac za 1m2 - 3,30€. Tieto ceny nám poskytlo mesto Skalica, ktoré vlastní pozemky v Zlatníckej doline. Cesta k chate/domčeku je bezproblémová panelová a potom asfaltová. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis nehnuteľnosti, energií, atď. Maklérka odporúča.
Chata sa nachádza v kľudnej časti Skalických hôr, kde je relax zaručený.
Skalické hory sú vyhľadávanou lokalitou pre bohaté možnosti rekreácie, kúpania, hubárčenia v okolitých borovicových lesoch. V blízkosti sa náchádza letné kúpalisko, koliba, tarzania, lokalita vhodná na bicyklovanie. Zastavaná plocha m2:
80
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Ytong
Príjazdová cesta:
Spevnená cesta
Podpivničený:
Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku:
2019
Inžinierske siete:
Elektrina, Septik, Studňa, Satelitný prijímač, Internet
Kúrenie:
Elektrické, Na tuhé palivo, Podlahové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Vybavenie domu:
Krb, Bazén, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Cyklistické trasy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie